КАК МОГА ДА ЗАПАЗЯ ЗЪБИТЕ СИ БЕЛИ ?

Редовните професионални грижи от страна на стоматолога и употребата на продуктите на BriteSmile професионалната избелваща система ще спомогнат за запазване на резултатите в течение на няколко години.

КАКВА Е ТРАЙНОСТТА НА ИЗБЕЛВАНЕТО ?

Трайността на резултата зависи преди всичко от индивидуалността. Определени навици като употребата на тютюневи изделия, пиене на много кафе, чай, тъмно оцветени алкохолни и безалкохолни питиета, както и редки посещения при стоматолога за почистване и други, могат да компрометират резултата от избелването.

МОГАТ ЛИ ДА БЪДАТ ИЗБЕЛЕНИ КОРОНКИ, ФАСЕТИ И ФОТОПОЛИМЕРНИ ПЛОМБИ ?

Професионалната избелваща система BriteSmile се използва успешно за отстраняване на оцветявания от корони, фасети и фотополимерни пломби. Важно е да се знае, че избелващата процедура не може да промени цвета им. Ние препоръчваме да обсъдите Вашата ситуация с BriteSmile стоматолог, за да установите какво можете да очаквате като резултат.

КАКВО ДА ОЧАКВАМ ПРИ ЧУВСТВИТЕЛНИ ЗЪБИ ?

Избелващата система BriteSmile е напълно безболезнена. По-малко от 10% от пациентите могат да имат известна чувствителност. Всеки познат аналгетик отстранява тази чувствителност, която е временна. Ако все пак има някакво усещане препоръчваме да се избягва употребата на много горещи или студени напитки.

КОЛКО БЕЛИ ЩЕ СТАНАТ ЗЪБИТЕ МИ?

Клиничните изследвания показват, че нашата система за избелване дава резултат на избелване средно с осем нюанса и дори повече при хора с по-тъмни зъби. Разбира се вашите резултати ще бъдат различни, тъй като изходното състояние е индивидуално, а и зъбите при всеки човек се отличават със собствени характеристики. По време на консултацията стоматологът ще определи какви резултати могат да се очакват във Вашия конкретен случай.

КАК СТАВА ИЗБЕЛВАНЕТО?

Вашите венци и устни са защитени с изолационен материал и се прави снимка "Преди " избелването. Избелващият гел BriteSmile се нанася професионално върху предната повърхност на зъбите и се активира с източник на светлина, докато си почивате. След три 20-минутни апликации, в период от един час Вашето избелване завършва и се прави снимка "След" процедурата. Изплакнете устата. Усмихнете се! Прекрасно!

About us

Dental Clinic "St. Appolonia" offers a high quality service and comfort for better experience!

Services

In the clinic we offer full range of dental services that include - diagnosis, treatment and prevention of dental diseases.

Team

In our clinic some of the specialists have more than 30 years experience in dentistry. For your treatment are available:

- Dr. Ventsislav Stoev

- Dr. Bogomil Stoev

- Dr. Ira Boncheva

Contacts

16 Bacho Kiro str. fl.1
Sofia 1000, Bulgaria

+359 (2) 470 16 16

 

Our partners:

Joomla Template by Joomla51.com